بازداشت تعدادی از سرکرده های داعش در بابل

يکشنبه 20 تير 1395
12:46
بازداشت تعدادی از سرکرده های داعش در بابل رئیس کمیسیون امنیت در شورای محلی استان بابل در عراق از بازداشت 120 متهم به تروریسم از جمله 15 تن از سرکرده های گروه تروریستی داعش از مارس گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، فلاح عبدالکریم به شبکۀ "السومریه نیوز" گفت:"نیروهای امنیتی ستاد عملیات بابل و دستگاه اطلاعات نظامی، از حدود چهار ماه گذشته به بعد یعنی از زمان وقوع انفجار در پست ایست و بازرسی منطقه باستانی بابل، در تاریخ 6 مارس 2016 (16 اسفند سال گذشته)، با اجرای عملیات پیش دستانه، تاکنون 120 متهم به تروریسم را در شمال استان بابل دستگیر کرده اند".
عبدالکریم گفت: در میان بازداشت شده ها، 15 تن از سرکرده های داعش، وابسته به "ولایت جنوب" دیده می شوند.
وی افزود: این افراد به فعالیت های مخرب در شمال این استان اعتراف کرده اند.
عبدالکریم گفت: "اغلب این افراد پس از بازجویی به دستگاه قضایی عراق ارجاع داده شده اند و برخی دیگر از آنها برای تکمیل تحقیقات همچنان در بازداشت سازمان اطلاعات هستند."
شایان ذکر است که استان بابل و مرکز آن یعنی شهر حله (واقع در 100 کیلومتری جنوب بغداد)، از ثبات نسبی برخوردار است اما هر از گاهی، شاهد عملیات خشونت بار علیه شهروندان و نیروهای امنیتی است که معمولا تعدادی کشته و زخمی بر جای می گذارد.
208

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد