بازداشت تعدادی از سرکرده های داعش در بابل

يکشنبه 20 تير 1395
12:46
بازداشت تعدادی از سرکرده های داعش در بابل رئیس کمیسیون امنیت در شورای محلی استان بابل در عراق از بازداشت 120 متهم به تروریسم از جمله 15 تن از سرکرده های گروه تروریستی داعش از مارس گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، فلاح عبدالکریم به شبکۀ "السومریه نیوز" گفت:"نیروهای امنیتی ستاد عملیات بابل و دستگاه اطلاعات نظامی، از حدود چهار ماه گذشته به بعد یعنی از زمان وقوع انفجار در پست ایست و بازرسی منطقه باستانی بابل، در تاریخ 6 مارس 2016 (16 اسفند سال گذشته)، با اجرای عملیات پیش دستانه، تاکنون 120 متهم به تروریسم را در شمال استان بابل دستگیر کرده اند".
عبدالکریم گفت: در میان بازداشت شده ها، 15 تن از سرکرده های داعش، وابسته به "ولایت جنوب" دیده می شوند.
وی افزود: این افراد به فعالیت های مخرب در شمال این استان اعتراف کرده اند.
عبدالکریم گفت: "اغلب این افراد پس از بازجویی به دستگاه قضایی عراق ارجاع داده شده اند و برخی دیگر از آنها برای تکمیل تحقیقات همچنان در بازداشت سازمان اطلاعات هستند."
شایان ذکر است که استان بابل و مرکز آن یعنی شهر حله (واقع در 100 کیلومتری جنوب بغداد)، از ثبات نسبی برخوردار است اما هر از گاهی، شاهد عملیات خشونت بار علیه شهروندان و نیروهای امنیتی است که معمولا تعدادی کشته و زخمی بر جای می گذارد.
208

0% ...

آخرین اخبار

السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند