ارتش سوریه منطقه‌ای را در غوطه شرقی آزاد کرد

سه شنبه 22 تير 1395
10:25
ارتش سوریه منطقه‌ای را در غوطه شرقی آزاد کرد ارتش سوریه با نابودی آخرین تجمع گروه های تروریستی درمنطقه میدعا در غوطه شرقی، این منطقه را سیطره تروریست ها پاکسازی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع نظامی تصریح کرد به دنبال حملات نیروهای سوری، امنیت منطقه میدعا واقع درغوطه شرقی دمشق پس از نابودی آخرین تجمع گروههای تروریستی دوباره برقرار شده است.

این منبع درگفت وگو با خبرگزاری"سانا" اعلام کرد: یگانهایی از ارتش سوریه و نیروهای مسلح با همکاری گروههای دفاع مردمی، با گروههای تروریستی مهاجم به مراکز نظامی و ساکنان منطقه میدعا درعمق غوطه شرقی درگیر شدند که دراین درگیریها یک تروریست کشته و شمار زیادی از آنان زخمی  شدند وشهر نیز کاملا تحت سیطره ارتش درآمد. 

این منبع افزود: یگان مهندسیِ ارتش سوریه، این منطقه را کاملا پاکسازی و دهها مین کاشته شده توسط ترورویستها را خنثی و سلاح ها ومهمات مختلف تروریستهای موسوم به "لواء الاسلام" را مصادره کردند.

217 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان


هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران