جدیدترین روش دفاعی داعش: خندق آتش

جمعه 25 تير 1395
12:35
جدیدترین روش دفاعی داعش: خندق آتش داعش با تخلیۀ یکی از مناطق حویجه قصد دارد اطراف آن را با خندقی از آتش محافظت کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم یک منبع امنیتی در استان کرکوک خبر داد که داعش، ساکنان منطقۀ "الزاب" را به اجبار تخلیه کرده و آنها را به سمت صحرا رانده است.
این منبع در گفت و گو با شبکۀ عراقی سومریه نیوز گفت: تروریست های داعش روز گذشته به تخلیۀ ساکنان الزاب در 75 کیلومتری جنوب غربی کرکوک پرداخته و آنها هم مجبور شده اند به طرف صحرا یا روستاهای مجاور بروند.
وی افزود: تروریست ها اطراف این منطقه خندق، حفر و آن را با نفت خام پر کرده اند تا در صورت پیشروی نیروهای عراقی به نزدیکی حویجه آن را به آتش بکشند و مانع پیشروی آنها به سوی حویجه و سپس شرقاط شوند.
گفتنی است حویجه در جنوب غربی کرکوک از مرداد دو سال قبل هنوز تحت سیطرۀ داعش است و یکی از مواضع این گروه تروریستی به شمار می آید.
202
 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین