پس از "آیلان"؛ عکسی از نیس که جهان را تکان داد

جمعه 25 تير 1395
20:26
پس از یکی از تصاویر منتشر شده از کشتار نیس بازتاب گسترده ای در جهان داشته است. کاربران شبکه های اجتماعی این تصویر را از حیث تأثیر گذاری، با تصویری مقایسه کرده اند که از آیلان، کودک سوری غرق شده در دریای مدیترانه، منتشر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، پس از آنکه رسانه ها تصویری از ایلان، کودک خردسال سوری منتشر کردند که در اثنای مهاجرت غیر قانونی غرق شده و توسط امواج به سواحل ترکیه آورده شده بود، این بار در جریان حملۀ شب گذشته به شهر نیس، تصویری تأثیرگذار از جنازه یک دختر بچه منتشر شده است.

 


این دختر بچه، آن گونه که تصویرش در رسانه ها منتشر شده است، حدود ده ساله یا کمتر است و در کنار عروسک کوچکش به زمین افتاده است.
به دنبال انتشار این تصویر، کارلوس لاتوف، کاریکاتوریست مشهور برزیلی تصویری، کارتونی از صحنه مرگ این کودک منتشر کرده است. 

 

 

 

تصویری از جسد آیلان، کودک سوری

 

208-220

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو