نگرانی کارشناسان آمریکایی از تضعیف ارتش ترکیه

يکشنبه 27 تير 1395
09:23
نگرانی کارشناسان آمریکایی از  تضعیف ارتش ترکیه کارشناسان مرکز مطالعات "استراتفور" در امریکا گفتند که، کودتای اخیر در ترکیه، دولت رجب طیب اردوغان را وادار به اعمال سلطه و در نتیجه تضعیف ارتش خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم به نقل از روسیا الیوم، این کارشناسان تأکید کردند که کودتای اخیر توسط یگان های تابع نیروهای مسلح سازماندهی شده بود، و همین امر رجیب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه را به سرکوب گسترده نیروهای مسلح ترکیه مجبور می کند.
کارشناسان این مرکز خاطرنشان کردند که با اجرای سیاست های سرکوبگرانه دولت، آنکارا از این به بعد دیگر برای اجرای سیاست ها و استراتژی های ملی به نیروهای مسلح متکی نخواهد بود کما اینکه اساس همکاری با نظامیان نیز از بین خواهد رفت و روحیه سربازان و فرماندهان ارتش به شدت تنزل خواهد کرد.
این کارشناسان تأکید کردند که تضعیف ارتش تأثیر منفی بر قدرت ترکیه در تعامل با مسائل جاری در منطقه از جمله مقابله با حزب کارگران کردستان ترکیه و دخالت نظامی احتمالی این کشور در سوریه خواهد گذاشت.
کارشناسان مرکز مطالعات "استراتفور" همچنین گفتند: از بین رفتن قدرت "نظامی گری" در ارتش ترکیه بر مواضع امریکا که پایگاه اینجرلیک ترکیه واقع در جنوب این کشور را به منظور حمله هوایی به گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق در اختیار دارد، تأثیر خواهد گذاشت.
گفتنی است ترکیه جمعه شب 15 ژوییه برابر با 25 تیرماه تا صبح روز شنبه شاهد کودتای نظامی نافرجامی علیه دولت اردوغان بود.
208

0% ...

آخرین اخبار

­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها