جعل مدارک دانشگاهی سوریه در ترکیه!

دوشنبه 28 تير 1395
13:18
جعل مدارک دانشگاهی سوریه در ترکیه! روزنامه الوطن سوریه نوشت: منابع پیگیر پرونده آموزش عالی فاش کردند که موارد جعل مدارک تحصیلی سوریه در برخی کشورهای همسایه به ویژه ترکیه آشکارا رواج یافته و قیمت مدرک جعلی به حدود 350 دلار رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منابع به روزنامه الوطن گفتند بیشتر این مدارک به مهاجران سوری در کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه عربستان سعودی فروخته می شود زیرا مهاجران سوری که مدرک دانشگاهی ندارند تلاش می کنند مدرک جعلی بخرند تا برای همسرشان اقامت بگیرند چرا که یکی از شرطهای دادن اقامت به همسران مهاجران به عنوان مثال در عربستان این است که مهاجران مدرک دانشگاهی داشته باشند.

به گفته این منابع، شماری از سوری ها مدارک جعلی به ویژه مربوط به رشته های ادبیات را خریده اند که مهر دانشکده و ریاست دانشگاه روی آن ها خورده است.

در این حال صلاح الشیخه رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه دمشق تاکید کرد که موارد جعل مدارک تحصیلی سوریه در داخل یا خارج با هدف خدشه وارد کردن به جایگاه علمی و مدارک تحصیلی سوریه افزایش یافته است.  

204 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند