پاریس به بقای اسد تمایل یافته است

دوشنبه 28 تير 1395
18:48
پاریس به بقای اسد تمایل یافته است روزنامه "ایزوستیا"، چاپ روسیه، گزارشی دربارۀ تمایل مقامات فرانسوی برای بقای بشار اسد منتشر کرد.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، "دی بورگو"، عضو کمیته امور بین الملل، دفاع و نیروهای مسلح سنای فرانسه، در گفتگو با روزنامه ایزوستیا نوشت که پاریس پس از عملیات تروریستی در شهر "نیس" به این باور رسیده است که تلاش های جاری برای مبارزه با گروه تروریستی "داعش" از طریق همکاری با روسیه و حمایت موقت از "بشار اسد" باید افزایش یابد. 
به گزارش ایزوستیا، پیشتر اختلاف اصلی میان روسیه و اتحادیه اروپا در سوریه دربارۀ موضعگیری نسبت به اسد بود اما پس از عملیات نیس عمده سناتورهای فرانسه خواستار حمایت موقت از اسد به عنوان رییس جمهور سوریه و همکاری با روسیه برای مبارزه با داعش هستند.
بورگو افزود: "دیگر زمان آن رسیده که اسد، مشکل حساب نشود، باید رابطه با روسیه برای مبارزه با تروریسم در سوریه و تمام جهان گسترش یابد".
وی ادامه داد: "ضروری است هماهنگی پویا تری میان اتحادیه اروپا، آمریکا و روسیه باشد، چون داعش یک مشکل جهانی بوده و به همین دلیل ما باید جهت مقابله با آن با یکدیگر همبستگی داشته و همسو شویم".
بورگو افزود که امکان دارد پاریس به زودی، هماهنگی خود را با  پیشمرگ های کرد و نیروهای حکومت سوریه آغاز نماید. 
همچنین "آلان کورفیز" مشاور سابق وزارت دفاع و وزارت کشور فرانسه به این روزنامه گفت که پاریس باید همکاری با نیروهای سوریه برای مبارزه با افراد مسلح را آغاز کند. 
206
 

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد