موضوعاتی که مهاجم نیس در اینترنت جستجو می‌کرد

دوشنبه 28 تير 1395
22:30
موضوعاتی که مهاجم نیس در اینترنت جستجو می‌کرد دادستانی کل فرانسه نتایج بررسی محتویات کامپیوتر محمد بو هلال، عامل کشتار نیس، را منتشر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، دادستان کل فرانسه، روز دوشنبه، اعلام کرد که بررسی محتویات کامپیوتر محمد لحویج بو هلال، عامل کشتار نیس، نشان می دهد که او «به تازگی و به شکل جدی به جریان جهادی افراط گرا گرایش یافته بود».
خبرگزاری فرانس 24، به نقل از فرانسوا مولانس، اعلام کرد بررسی محتویات کامپیوتر بو هلال نشان می دهد که او "تقریبا هر روز در اینترنت دربارۀ سوره های قرآن و سرودهایی که داعش برای جذب افراد از آن استفاده می کند، جستجو می کرده است».
اطلاعات کامپیوتر بو هلال نشان می دهد که او آخرین عملیات های تروریستی مانند حمله به باشگاه شبانۀ همجنس گرایان در اورلاندوی فلوریدا را نیز دنبال کرده است.
مولانس، همچنین، گفت در کامپیوتر عامل حملۀ نیس «تصاویر بسیار خشن از جسدها و عکس های مرتبط با گروه های افراط گرا یافت شده است».
220

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!