غذای متفاوت یک تمساح +فیلم

چهارشنبه 30 تير 1395
18:15
شهروند آمریکایی که 47 سال است با یک تمساحٍ عاشق پیتزا، بیسکویت و چیپس،زندگی می کند، در تلاش است دورۀ بازنشستگی اش را نیز در کنار این تمساح بگذراند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، "دیوید وان بورین" شهروند آمریکایی که یک آتش نشان است، تمساح خود را "گویندولین" صدا می کند و می گوید این تمساح را از دوران کودکی به دست آورده و اینک در تلاش است مسئولان حیات وحش ایالت فلوریدای آمریکا را قانع کند که همچنان با این تمساح زندگی کند. این شهروند آمریکایی 47 سال است که با یان تمساح زندگی کرده است. 

دیوید تاکید می کند که این تمساح، عاشق پیتزا، بیسکویت و چیپس است و خطری برای مردم ندارد؛ اما مسئولان حیات وحش فلوریدا ترجیح می دهند پیش از تصمیم گیری در این زمینه، شخصا از این موضوع اطمینان حاصل کنند.
مسئولان حیات وحش فلوریدا با اذعان به این که باقی ماندن گویندولین پیش دیوید، به نفع تمساح خواهد بود، تاکید می کنند که اگر دیوید بخواهد این تمساح را نگه دارد، باید تغییراتی در خانه اش ایجاد کند و ایجاد چنین تغییراتی، مستلزم خرید خانه ای بزرگ تر است.
213 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن حمله نیروهای تحت حمایت عربستان را در جنوب باب المندب خنثی کردند


کنایه برنده جایزه صلح نوبل به ترامپ: شاید جایزه را با او شریک شوم!


فراکسیون وفاداری به مقاومت: حمایت از غزه هژمونی آمریکا را متزلزل و معادلات بین‌المللی را تغییر داد


تظاهرات مالزی در محکومیت نسل‌کشی در غزه


نامزد سنا: اسرائیل قوانین جنگ و حقوق بین‌الملل را نقض کرده است


تنگه هرمز و قبض چندمیلیون‌دلاری برای کشتی‌های آمریکایی


کاروان ترکیه‌ای «مقاومت شهدای میناب» وارد ایران شد


اعتراف آشکار وزیر افراطی کابینه ی نتانیاهو به جنایات آزادگان جهان را به چالش کشید+فیلم


لوفت هانزا پروازهای خود به عربستان را تعلیق کرد


پروازهای پاکستان به عربستان تعلیق شد