دولت سعودی سوری‌ها را از فریضه حج محروم کرده است

پنج‌شنبه 31 تير 1395
15:09
دولت سعودی سوری‌ها را از فریضه حج محروم کرده است کمیته عالی حج سوریه مقامات سعودی را عامل محروم ماندن سوری ها از ادای فریضه حج برای پنجمین سال متوالی دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کمیته مزبور با صدور بیانیه ای خاطرنشان کرد: دست اندرکاران امر حج در عربستان می بایست امکان ادای این فریضه الهی را برای تمامی مسلمانان صرف نظر از گرایش های سیاسی و یا اجتماعی شان فراهم آورند.
در این بیانیه آمده است: وزارت حج در دولت وهابی عربستان همچنان از امضای توافقنامه رسمی مربوط به حج با وزارت اوقاف سوریه برخلاف تمامی معاهدات مرسوم در این خصوص امتناع می ورزد، در حالی که هر ساله با تمامی کشورهای اسلامی در این خصوص توافقنامه امضا می کند.
کمیته عالی حج در سوریه خاطرنشان کرد که دولت وهابی سعودی عامل توقف تمامی اقدامات لازم برای اعزام حجاج سوری به حرمین شریفین است.
209 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس یمنی: ادامه تجاوزات عربستان نقطه پایانی بر چشم‌انداز ۲۰۳۰ خواهد گذاشت


بهای نفت در اوج شش‌ ماهه؛ طلا به کف یک‌ساله رسید


هشدار سخنگوی ارتش به آمریکا: ماجراجویی جدید جغرافیای جنگ را گسترده می‌کند


شنبه التهاب در فرانسه؛ اوج‌گیری اعتراضات و استقرار ۷۰ هزار پلیس


آخرین وضعیت پرونده ایران در FATF/ اجماع اعضا بر ۱۰ بند پیشرفت کشور در سایه دفاع مقتدرانه


مشارکت معماران بین المللی در طراحی آرامستان دانش آموزان شهید میناب


تجدید پیمان شیوخ قبایل عراقی با رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی +فیلم


تحلیلگر فلسطینی: نتایج انتخابات «کنست» بحران عمیق اشغالگران را آشکار کرد


روحانی اهل سنت لبنان: هرگز اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت


المعلومه: افزایش صداها در حمایت از مقاومت/ تاکید بر لزوم پاسداری از استقلال عراق