لاوروف:

نشانه شكست تروريستها در سوريه

شنبه 2 مرداد 1395
11:11
نشانه شكست تروريستها در سوريه وزیر امور خارجه روسیه از نمایان شدن نشانه‌های شکست تروریست‌ها در سوریه سخن گفت و تاکید کرد که اعتمادسازی دوباره بین روسیه و ترکیه در گرو پیشرفت دوطرف در مسیر مسائل دوجانبه و روند حل وفصل اوضاع سوریه است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرگئی لاوروف در سخنرانی خود در سمینار جوانان در روسیه در ارتباط با روابط با ترکیه گفت: آیا می توانیم اعتماد گذشته را برگردیم؟ همه چیز بستگی به چگونگی پیشرفت ما در مسیر فعالیت مشترک و تماس ها دارد.
وی افزود: این فعالیت نباید به توسعه روابط دوجانبه و تجارت دوطرف و اجرای پروژه های سرمایه گذاری محدود شود بلکه باید روند حل و فصل بحران سوریه را نیز در بر بگیرد.
خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از لاوروف تاکید کرد: اوضاع در سوریه به طور جدی تغییر کرده است و نشانه هایی بروز کرده است که بستر ساز بیرون راندن تروریست‌ها و برگزاری گفت وگوی واقعی بین سوری‌ها است.
وی تصریح کرد: وضعیت در سوریه به طور قابل ملاحظه‌ای در هفت ماه اخیر تغییر کرده است. شرایط لازم برای شکست تروریست ها و گفت وگوی سوریها با یکدیگر برای تعیین سرنوشت کشورشان توسط خودشان نمایان شده است.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود