فراخوان جمعیت سلفی پاکستان برای تبرئه رژیم سعودی

شنبه 2 مرداد 1395
20:47
فراخوان جمعیت سلفی پاکستان برای تبرئه رژیم سعودی العالم - جمعیت مرکزی اهل حدیث پاکستان، فراخوانی را برای تبرئه کردن رژیم سعودی از حمایت هایش از تروریسم وهابی - تکفیری به راه انداخت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جمعیت سلفی موسوم به اهل حدیث پاکستان اعلام کرد که فراخوانی را در شهرهای پاکستان با عنوان "دفاع از امنیت حرمین شریفین" به راه انداخته است.
پایگاه "رأی الیوم" نوشت: تصمیم به این فراخوان در نشست شورای عالی مسئولان جمعیت اهل حدیث پاکستان در روز جمعه (اول مرداد) در شهر لاهور پاکستان اتخاذ شد.
خبرگزاری عربستان (واس) به نقل از "ساجد میر" رئیس جمعیت اهل حدیث و عضو مجلس سنای پاکستان گزارش کرد: "علما و مردم پاکستان در مبارزه با تروریسم در کنار عربستان سعودی هستند و از همه تصمیمات و اقدام های این کشور در زمینه دفاع از امنیت عربستان و حرمین شریفین حمایت می کنند.
بیش از دو هزار مدرسه سلفی وهابی در پاکستان که مهد اصلی پرورش طالبان پاکستان و افغانستان است، تحت حمایت مالی عربستان سعودی قرار دارند.
ساجد میر همچنین اعلام کرد که حمله تروریستی که ماه رمضان در مجاورت مسجد شریف نبوی (ص) در مکه مکرمه روی داد، نشان داد که تروریسم همه مرزها را در نوردیده و وقت آن رسیده که امت اسلامی در برابر عناصر و گروه های تروریستی بایستند".
مساله تعجب آور و قابل تامل این است که فعالیت های تکفیری – وهابی در داخل عربستان، "تروریسم" نام می گیرد و کسانی که این فعالیت ها را انجام می دهند، گروهی گمراه هستند؛ اما همین تروریست ها در عراق و سوریه، نیروهای "انقلابی" و "جهادی" نامیده می شوند که از حمایت عربستان سعودی، آمریکا و برخی دیگر از رژیم ها برخوردارند، مشابه همان تروریست های گروه "نورالدین زنکی" که اخیراً به جنایت قتل "عبدالله عیسی" کودک فلسطینی و تکه تکه کردن اعضای بدن وی اقدام کرد.

215-201-9

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: سلام من را به رهبر برسانید


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای