اذان پیروزی از فراز گلدسته های مسجد یونس پیامبر

دوشنبه 4 مرداد 1395
15:18
اذان پیروزی از فراز گلدسته های مسجد یونس پیامبر نیروهای مردمی عراق وعده دادند به زودی اذان پیروزی از گلدسته های مسجد جامع یونس پیامبر (علیه السلام) پس از گذشت دو سال از تخریب آن به دست تروریست های داعش به گوش خواهد رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم به نقل از شبکه "الفرات نیوز" نیروهای مردمی عراق با صدور بیانیه ای تصریح کردند: "گروه تروریستی داعش یک ماه پس از اشغال موصل و شهرهای اطراف و ارتکاب فجیع ترین جنایات علیه مردم بی دفاع، مظاهر تمدن و آثار باستانی و مقدسات این شهر را هم آماج جنایات فجیع خود قرار داده و ده ها مسجد، ضریح، کلیسا و عبادتگاه را ویران کرد. این گروه تروریستی در این مدت بیش از 30 مسجد تاریخی و زیارتگاه و اماکن مقدس را ویران کرد".
در این بیانیه آمده است: "یکی از مهمترین این مراقد، مسجد جامع و مرقد یونس پیامبر (ع) است که گروه تروریستی داعش آن را در عصر روز 24 ژوییه 2014 بمبگذاری و بخش های وسیعی از آن را با خاک یکسان کرد سپس اهالی را برای تماشای ویرانه های آن در محل جمع کرد."
این جنایت در آن زمان در سطوح منطقه ای و بین المللی با موج گسترده ای از محکومیت رو به رو شد. همزمان دهها نفر از مراجع تقلید، و روحانیان، نهادهای اسلامی و مسیحی با صدور بیانیه هایی، جنایت این گروه تروریستی علیه تاریخ و تمدن این شهر را محکوم کرده و از جامعه بین المللی خواستند به مسئولیت خود در قبال این جنایات عمل کند.
208 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست