ادعای جدید ترکیه:گولن جن‌ها را‌به خدمت گرفته است

دوشنبه 4 مرداد 1395
16:35
ادعای جدید ترکیه:گولن جن‌ها را‌به خدمت گرفته است شهردار آنکارا، ادعا کرد فتح الله گولن، برای حکومت بر ترکیه، جن ها را به خدمت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در حالی که تلاش های همه جانبۀ دولت ترکیه برای تهیۀ دلیل و مدرک جهت الصاق اتهام کودتا به فتح الله گولن ادامه دارد، "ملیح گوکچک" شهردار آنکارا، ادعا کرد گولن جن ها را به خدمت گرفته است تا مردم ترکیه را به بردگی بگیرد.
شهردار پایتخت ترکیه در گفت وگو با شبکه "سی.ان.ان.ترک" در پاسخ به این که چطور این تعداد بسیار زیاد از مردم ترکیه با او همراهی کردند، گفت: «او از جن ها استفاده می کند. شاید این موضوع خنده دار باشد، اما واقعیت آن است که او این کار را به شیوه ای عجیب انجام می دهد. او جن ها را به کار می گیرد. همه می توانند در این خصوص تحقیق کنند. او جن ها را به کار می گیرد تا بتواند مردم را به بردگی بگیرد».
ملیح گوکچک همچنین ادعا کرد که گولن قدرت نجات مردم از چنگ جن ها را هم دارد. وی گفت: «او پیش از این، شمار زیادی از مردم را به این شیوه به بردگی گرفت، آن گاه آن ها را از چنگ جن ها نجات داد».

فتح الله گولن، سال ها متحد رجب طیب اردوغان بود، اما سرانجام به مهم ترین مخالف او تبدیل شد و داوطلبانه از ترکیه رفت و در حال حاضر در آمریکا به سر می برد.
دولت ترکیه ادعا می کند که کودتای نافرجام ترکیه کار گولن بوده است.

205-220

 

0% ...

آخرین اخبار

شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند


زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد


تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


رایزنی‌های چندجانبه وزیر اقتصاد در مسکو/ تقویت حضور ایران در بازار ۱۸۰ میلیون نفری اوراسیا


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران


قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم


پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد


زیبایی های طبیعی ایران


هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود