تجهیز بسیج مسیحیان عراق به سلاح سنگین در موصل

چهارشنبه 6 مرداد 1395
13:40
تجهیز بسیج مسیحیان عراق به سلاح سنگین در موصل شورای بسیج مردمی عراق، در آستانه آغاز عملیات آزادسازی موصل و دیگر مناطق، از اشغال گروه تروریستی داعش، سلاح سنگین و سبک در اختیار نیروهای وابسته به خود اعم از "گردان بابلیون" و نیروهای بسیج مردمی مسیحی قرار می دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، به نقل از شبکۀ "اسیا" ریان الکلدانی، سخنگوی نیروهای بسیج مردمی مسیحی با صدور بیانیه ای اعلام کرد: "نیروهای بسیج مردمی مسیحی در تمام عملیات های نظامی به منظور آزادسازی اراضی اشغال شده، به خصوص در استان نینوا شرکت خواهد کرد."
وی گفت: "آزادسازی اراضی دشت نینوا در اولویت عملیات نظامی بسیج نیروهای مسیحی است زیرا اغلب نیروهایش از فرزندان همین مناطق هستند و به محض آزادسازی این اراضی، در حفظ آن تعلل نخواهند کرد."
الکلدانی افزود: "نیروهای مردمی از آمادگی نظامی و روحی بسیار بالایی برای شرکت در عملیات آزادسازی تمام اراضی اشغال شده از وجود داعش، برخوردارند."
208 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

یمن و تغییر معادلات منطقه؛ چالش تازه پیش روی عربستان+فیلم


یونیسف: ۳۵۱ کودک در غزه از زمان آغاز آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند


عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل؛ 6 نظامی صهیونیست مجروح شدند


بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد