به اتهام ارتباط با کودتای نافرجام؛

دهها شبکه و روزنامه‌ در ترکیه بسته شد

پنج‌شنبه 7 مرداد 1395
10:02
دهها شبکه و روزنامه‌ در ترکیه بسته شد منابع خبری ترکیه از بسته شدن دهها شبکه تلویزیونی و رادیویی و روزنامه در این کشور به اتهام ارتباط با کودتای نافرجام اخیر خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، دولت ترکیه 18 شبکه تلویزیونی، سه خبرگزاری، 23 ایستگاه رادیویی، 45 روزنامه و 15 مجله ترکیه را به اتهام ارتباط با کودتاگران بست.

در همین حال، برخی دیگر از رسانه‌ها تعداد شبکه‌های تلویزیونی تعطیل شده را 16 شبکه اعلام کردند.

دولت ترکیه درپی کودتای نافرجام در این کشور، هزاران نفر را به اتهام ارتباط با کودتا بازداشت یا از کار برکنار کرده و به پاکسازی گسترده نهادهای دولتی و نظامی دست زده است. شماری از مدارس و نهادهای غیردولتی نیز به اتهام ارتباط با کودتاچیان بسته شده است.

211

0% ...

آخرین اخبار

آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد