اهدای پیراهن لیونل مسی به جنایتکار جنگی! + عکس

جمعه 8 مرداد 1395
13:55
اهدای پیراهن لیونل مسی به جنایتکار جنگی! + عکس "لیونل مسی"، ستارۀ آرژانتیني تیم بارسلونا، پیراهن ورزشی خود را به "عمر البشیر" رئیس جمهور سودان اهدا کرد؛ این درحالی است که البشیر از سوی دادگاه لاهه به ارتکاب جنایت جنگی متهم شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه های خارطوم، امروز نوشتند که نمایندۀ مسی، هدیۀ او را با امضای مسی و هم تیمی اش "نیمار" به رئیس جمهور سودان تقدیم کرد، بی آن که انگیزۀ اعطای این هدیه اعلام شود.

به نوشتۀ روزنامۀ "الصیحة المستقلة"، خانم لیزا بلاسکو، نمایندۀ ویژۀ مسی، شخصاً این هدیه را به عمر البشیر تحویل داد.

البشیر نیز که این هدیه را در حضور رسانه ها دریافت می کرد، در یک بزرگنمایی عجیب ادعا کرد که 90 درصد از ملت سودان طرفدار تیم بارسلونا هستند.

بلاسکو نیز به نوبۀ خود بزرگنمایی را در دستور کار قرار داد و البشیر را از خاص ترین شخصیت های جهانی دانست و گفت: به همین سبب مناسب دیدم که هدیۀ بهترین بازیکن جهان را به خاص ترین رئیس جمهور برسانم!

بلاسکو که همچنان از توضیح علت تقدیم این هدیه خودداری می کرد، افزود: تاکنون هیچ گاه هیچ یک از بازیکنان بارسلونا، هیچ هدیۀ این چنینی برای هیچ یک از رؤسای جمهور جهان تقدیم نکرده است!

گفتنی است که عمر البشیر، به جرم دست داشتن در کشتار دارفور، به حکم دادگاه لاهه جنایتکار جنگیِ به شمار می رود و در سطح بین المللی تحت تعقیب است.


205

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود