"نشستن" سبب بیماری قلبی می شود!

جمعه 8 مرداد 1395
15:16
دانشمندان آمریکایی دربارۀ نشستن بیشتر از 10 ساعت در روز هشدار دادند و آن را مسبب بیماری های خطرناک دانستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک گروه از دانشمندان دانشگاه های تگزاس و مینه سوتا و دانشکدۀ پزشکی ویسکانسن با اجرای پژوهشی گسترده به این نتیجه رسیدند که سبک زندگی کنونی مردم، خطر بیماری های قلبی را تشدید می کند.

در این پژوهش، 720 هزار نفر، به عنوان نمونه آماری بالای 18 سال شرکت کردند. این افراد، به مدت 11 سال تحت مراقبت پزشکی بودند و در این مدت، 26 هزار تن از آنان به بیماری های دچار شدند که به قلب ارتباط دارد.

به نوشتۀ وبگاه "روسیا الیوم" پژوهشگران متوجه شدند تعدادی از نمونه های آماری که به مقتضای کارشان، روزانه بیش از 10 ساعت می نشینند، 8 درصد بیش از بقیه به بیماری های قلبی دچار می شوند.

دانشمندان با استناد به یافته های این پژوهش به این نتیجه رسیدند کارمندانی 8 ساعت روی صندلی می نشینند، با احتساب ساعت هایی که در اتوبوس و خودرو می نشینند و ساعت هایی که روی مبل و جلوی تلویزیون می نشینند؛ در مجموع بیش از 10 ساعت می نشینند و به این ترتیب، تا حد زیادی در معرض بیماری های قلبی هستند.

205

0% ...

آخرین اخبار

پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ