پس از منافقین؛

پهلوی هم دست به دامن آل‌سعود شد!

يکشنبه 10 مرداد 1395
19:57
پهلوی هم دست به دامن آل‌سعود شد! رژیم عربستان پس از آشکار کردن رابطه با صهیونیست‌ها و منافقین برای "مقابله" با جمهوری اسلامی ایران، اکنون در صدد است "شاهزادۀ" فراری خاندان پهلوی را هم به اردوگاه خود وارد کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت شبکه سعودی العربیه، در تازه‌ترین مرحله از حمایت و همکاری با مخالفین جمهوری اسلامی، به انعکاس نظرات و آراء رضا پهلوی فرزند شاه معدوم روی آورده است.

العربیه در گفتگویی مفصل و بی سابقه با فرزند دیکتاتور معدوم ایران که امروز (یکشنبه) منتشر شد، به تحولات منطقه و ایران به ویژه در سال های اخیر پرداخته و روایتگرِ حسرت طولانی خاندان پهلوی در از دست دادن سیطرۀ نامشروع خود بر سرنوشت ملت ایران شده است.

اقدام العربیه به عنوان بازوی رسانه ای تروریسم دولتی آل سعود، گواه دیگری است بر این که حکام این رژیم تمامی تعارفات و پنهان کاری های نسبی در تعامل با جمهوری اسلامی را کنار گذاشته اند و هر روز بر عبور از خطوط قرمز موجود در عرف دیپلماتیک اصرار دارند.

مریم رجوی و ترکی فیصل در پاریس

ماه گذشته نیز اقدام عجیب و بی سابقه ترکی فیصل جاسوس پیر سعودی و رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان در مشارکت و سخنرانی در نشست گروه تروریستی منافقین در پاریس، نخستین بخش از این سناریو بود و به نظر می رسد اکنون باید شاهد تحولات بیشتری در روند "یارگیری" سعودی ها از میان مخالفان بدنام جمهوری اسلامی باشیم.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد