تجاوز به زنان عرب؛ فتوای خاخام ارتش "اسرائیل"

يکشنبه 10 مرداد 1395
20:29
تجاوز به زنان عرب؛ فتوای خاخام ارتش پس از اعلام خبر تصمیم رژیم صهیونیستی مبنی بر انتخاب مفتی "تجاوز به زنان عرب" به عنوان خاخام ارتش این رژیم،«سازمان زنان جهان عرب» به این خبر واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، «سازمان زنان جهان عرب» از سازمان ملل خواست تا تدابیر لازم را برای جلوگیری از انتصاب «ایال کریم» به عنوان خاخام ارتش رژیم صهیونیستی اتخاذ و او را به دلیل اظهارات توهین آمیزش علیه زنان عرب مجازات کند.
ایال کریم، پیش تر، فتوا داده بود که سربازان ارتش رژیم صهیونیستی می توانند در خلال جنگ به زنان غیر یهودی تجاوز کنند و اکنون ارتش اشغالگر قصد دارد وی را خاخام ویژۀ ارتش قرار دهد.
میرفت تلاوی، مدیر سازمان زنان جهان عرب در این باره گفت: «سخنان این خاخام نژاد پرستانه، توهین آمیز و غیر انسانی است و منظور آن، زنان عرب به ویژه زنان فلسطینی است».
وی همچنین، تأکید کرد این اظهارات با قانون بین الملل مغایرت دارد و نشان می دهد که نژاد پرستی تا چه حد در جامعۀ "اسرائیل" رسوخ کرده است.

7- 220
 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز


موج اعتراضات هزاران تایلندی علیه حضور صهیونیست‌ها در پوکت


انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است