ناکامی پاتریوت صهیونیستها دررهگیری پهپاد مهاجم

يکشنبه 10 مرداد 1395
21:39
ناکامی پاتریوت صهیونیستها دررهگیری پهپاد مهاجم سامانه موشکی پاتریوت رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن و رهگیری پهپادی که از سوریه وارد حریم هوایی جولان اشغالی شده بود، با شکست مواجه شد و این پهپاد پس از پایان مامویت به قرار گاه خود در جولان سوریه بازگشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "رونی دانی یل" تحلیلگر مسائل راهبردی رژیم صهیونیستی در این باره گفت: یک پهپاد ناشناس از سوریه وارد حریم هوایی اسرائیل شد و آتش بار سامانه پاتریوت در الجلیل موشکهایی به سمت پهپاد شلیک کرد که این موشکها در رهگیری آن ناکام ماندند و در یک شهرک اسراییلی سقوط کردند و به دنبال آن پهپاد ناشناس به قرار گاه خود بازگشت.

تحلیلگر مسائل راهبردی رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد، در این منطقه همواره روسیه و حزب الله برای عملیات شناسایی و جمع آوری اطلاعات از پهپاد استفاده می کنند. 

وی افزود: ممکن است حزب الله برای رفع شبهات این پهپاد را از سوریه راهی حریم هوایی اسرائیل کرده باشد.

دانییل در توجیه ناکارآمدی سامانه موشکی پاتریوت در رهگیری این پهپاد، حجم کوچک آن را عامل این قضیه معرفی کرد.

وی گفت: موشک های پاتریوت برای رهگیری جنگده طراحی شده اند و علت ناکامی آنها در سرنگونی پهپاد ناشناس حجم کوچک آن است.

211

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم