نام طراح ترور پیامبر روی خیابانی در ریاض + عکس

جمعه 15 مرداد 1395
08:11
نام طراح ترور پیامبر روی خیابانی در ریاض + عکس یک زن سعودی با شکایت از اسم خیابانی در ریاض که به نام یکی از دشمنان و طراح ترور پیامبر نامیده شده است، خواستار تغییر آن شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، یک زن سعودی، در صفحۀ توییر خود، با اشاره به اینکه در منطقۀ «الرائد» ریاض خیابانی با نام «عامر بن طفیل» وجود دارد، نوشت: «او فردی بوده که پیامبر را آزار داده و حضرت او را نفرین کرده است. آیا درست است که یک خیابان به نام او باشد»؟
شهرداری ریاض هم که خود، خیابان یاد شده را به نام دشمن پیامبر نامگذاری کرده است، در واکنش به پیام زن سعودی، ضمن تشکر از او، وعده داد که به زودی نام این خیابان را تغییر دهد.

 

 

عامر بن طفیل عامری از اعراب قبیله «بنی عامر بن صعصعه»، ساکن سرزمین نجد بود و از شاعران و بزرگان عرب جاهلی به شمار می آمد. مشهور است که او اسلام نیاورد و کافر از دنیا رفت. همچنین، در روایت های تاریخی نقل شده است که او برای ترور پیامبر به نزد او آمد اما طرح ترور حضرت با عنایت پروردگار شکست خورد. در همان رویداد پیامبر عامر بن طفیل را نفرین کرد. گفته اند پس از نفرین پیامبر او در راه بازگشت به سرزمین خود با طاعون هلاک شد.
220
 

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران