اردوغان تغییر موضع داد؛ گولن عامل اصلی کودتا نیست

جمعه 15 مرداد 1395
14:59
اردوغان تغییر موضع داد؛ گولن عامل اصلی کودتا نیست رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه که تا کنون از فتح الله گولن به عنوان عامل اصلی کودتای نافرجام این کشور نام می برد، با یک چرخش قابل توجه در مواضع خود از گولن به عنوان یک "مهره شطرنج در دست یک طرف به خصوص" نام برد.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، اردوغان گفت: «ما نباید فتح الله گولن را بزرگ تر از آنچه که هست، نشان دهیم. او نمی تواند طراح همه حوادث روی داده در ترکیه باشد».
اردوغان در گفت وگو با شبکه تلویزیونی دولتی "تی آر تی" ترکیه گفت: «کسی که از گولن سوء استفاده می کن به دنبال آسیب زدن به ترکیه است».
وی در مورد امکان فرار گولن از آمریکا گفت: « آمریکا اکنون در موضوع گولن مسئول است. اگر واقعا فرار کرده باشد در آن صورت خواهم پرسید که آمریکا این موضوع را چگونه توجیه می کند»؟
رییس جمهور ترکیه بار دیگر از واشنگتن خواست تا گولن را به آنکارا تحویل دهد.
اردوغان گفت: «ما اسناد مورد نظر را در اختیار آمریکا قرار دادیم و منتظریم تا ببینیم اوباما چه کار خواهد کرد. ما در گذشته تروریست هایی را که می خواستند، تحویل شان دادیم و به آنها نگفتیم که اسناد مربوط به آنها را ارائه دهند. حالا نیز به آمریکا می گوییم که ضرورتی برای طولانی شدن این موضوع وجود ندارد».
 

209-220

 

0% ...

آخرین اخبار

حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت


آیا ایران شمارش معکوس افول هژمونی و قدرت تک قطبی آمریکا را کلید زده است؟


استارمر مدعی احتمال حمله روسیه به ناتو شد


نتایج یک نظرسنجی جدید: جایگاه جهانی اسرائیل به ‌شدت تضعیف شده است