اذعان مخالفان سوری به درمان مجروحان خود نزد "اسرائیل"

شنبه 16 مرداد 1395
10:31
اذعان مخالفان سوری به درمان مجروحان خود نزد یک مسئول رسیدگی به پرونده های پزشکی در جبهه مخالفان سوریه با اذعان به اعزام مجروحان گروه های مخالف به اراضی اشغالی فلسطین، مدعی شد که این اقدام به دلیل بسته شدن مرزهای اردن به روی آنها صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم به نقل از خبرگزاری "آناتولی"، یک مسئول پزشکی در گروه مخالفان سوریه ادعا کرد که دولت اردن بیش از 40 روز است که گذرگاه های خود را به روی مجروحان بسته است، در نتیجه تعدادی از آنها کشته شده اند؛ لذا آنها مجبورند برخی از مجروحان خود را برای درمان، به اراضی اشغالی فلسطین بفرستند.

این در حالی است که دولت اردن اعلام کرده است که در موارد انسانی، صدور مجوز ورود منوط به صلاحدید نیروهای مسلح است.
جمال الصیاصنه، مدیر "دفتر اعزام یکپارچه" در سوریه، که مسئول اعزام مجروحان به بیمارستان های صحرایی و مرزهای اردن است، گفت: "اقدام دولت اردن در بستن مرزهای خود به روی مجروحان سوری، طی 40 روز گذشته باعث تشدید فشار بر بیماستان های صحرایی و کادر پزشکی در جنوب سوریه شده و به مرگ تعدادی از مجروحان انجامیده است."
وی در ادامه خاطرنشان کرد: "برخی بیمارستان های صحرایی در درعا و حومه آن در جنوب سوریه مجبورند برخی مجروحان را که دچار جراحت های عمیق هستند به اسرائیل بفرستند"

الصیاصنه تأکید کرد که این افراد پس از معالجه به سوریه بازگردانده خواهد شد.
گفتنی است یک منبع آگاه در گذرگاه "القنیطره" در جنوب سوریه – که به دلایل امنیتی ترجیح داد نامش ذکر نشود – گفت: "اردن با بستن مرزهای خود، مخالفان را مجبور می کند به دلیل کمبود امکانات پزشکی و مجروحانشان را برای مداوا نزد اسرائیل بفرستند."
به گفته همین منبع، تل آویو برای انتقال مجروحان به بیمارستان های خود از طریق گذرگاه القنیطره در مجاورت درعا، از برخی واسطه های محلی استفاده می کند.

208 

0% ...

آخرین اخبار

آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.