گفتند داعش تلویزیون ترکیه را اشغال کرده، حمله کردیم!

يکشنبه 17 مرداد 1395
22:41
گفتند داعش تلویزیون ترکیه را اشغال کرده، حمله کردیم! فرمانده سابق نیروهای گارد ریاست جمهوری که متهم است مسئولیت حمله به تلویزیون ترکیه در شب کودتای تافرجام این کشور را بر عده داشته است، در دفاعیات خود مدعی شد که از او خواسته بودند برای آزادسازی ساختمان تلویزیون ترکیه از چنگ داعش که آن را اشغال کرده بود، به آن حمله کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، «محمد تانجو بوشور» فرمانده سابق نیروهای گارد ریاست جمهوری ترکیه که متهم شده است مسئولیت به حمله به تلویزیون رسمی این کشور "تی آر تی" در شب کودتای نافرجام متهم شده است ادعا کرد دلیل حمله به ساختمان تلویزیون رسمی، دریافت گزارش هایی مبنی بر حمله تروریستی عناصر داعش به آن بود.

او که به دنبال کودتای نافرجام اخیر در ترکیه بازداشت شده است هر گونه ارتباطی با تشکیلات فتح الله گولان یا دولت موازی را کاملا رد کرد و تصریح کرد: «من با آنها هم عقیده نیستم؛ زیرا دیدگاه من درباره زندگی با دیدگاه آنها کاملا متفاوت است».
بوشور در مقابل دادستان گفت: «هیچ کدام از نیروهای نظامی که به ساختمان شبکه دولتی "تی آر تی" حمله کردند به جز "سرگرد دوم محسن قدسی" از اقدامات ارتش اطلاعی نداشتند. او بود که مرا به ساختمان تلویزیون کشاند».
216-220

0% ...

آخرین اخبار

۵ نفر بر اثر تیراندازی مرگبار در آمریکا کشته شدند


کابوس عملیات «طوفان الاقصی» دامن صهیونیست ها را رها نمی کند+فیلم


نتانیاهو به خشم آمد؛ واشنگتن دیوان کیفری لاهه را تحریم کرد! + ویدئو


هراس افکنی، سیاست نتانیاهو برای جلب آرای بیشتر


بزرگترین تظاهرات ضد صهیونیستی در انگلیس+فیلم


یمن تصاویر هدف‌گرفتن تجمعات نظامی وابسته به عربستان را منتشر کرد+ عکس و فیلم


صدای انفجار مهیب فرودگاه ریاض را به لرزه درآورد/ فرودگاه ملک خالد تعطیل شد+ فیلم


عراقچی: سناتورهای آمریکایی خواهان خروج از مهلکه‌ هستند


سرلشکر عبداللهی: شاخص های امنیتی بهتر از گذشته شده است


افزایش خشونت علیه دانش آموزان؛ عملکرد پلیس فرانسه تحت بررسی قرار گرفت