سارکوزی در جلسۀ محرمانه به ملک سلمان چه گفت؟

شنبه 23 مرداد 1395
13:51
سارکوزی در جلسۀ محرمانه به ملک سلمان چه گفت؟ نیکولا سارکوزی برای تضمین پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، با پادشاه عربستان دیدار کرد و اهداف این دیدار را محرمانه نگه داشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیکولا سارکوزی رئیس جمهور پیشین فرانسه، در اقامتگاهِ تابستانیِ ملک سلمان پادشاه عربستان در شهر طنجه در مغرب، با او دیدار کرد و هیچ یک از دو طرف، دربارۀ موضوع این دیدار، توضیحی ندادند.

اما رسانه های فرانسوی فاش کردند که اهداف این دیدار، به انتخابات ریاست جمهوری فرانسه که سال آینده برگزار خواهد شد، مرتبط است.

به نوشتۀ روزنامه فرانسوی Marianne، دیدار هفتۀ گذشته سارکوزی با ملک سلمان که وانمود شد دیداری تصادفی است، دیداری کاملا هدفمند بود. این دیدار، هر چند بیش از دو ساعت طول نکشید اما در همین مدت، نیکولا سارکوزی، خود را به عنوان هم پیمان عربستان معرفی کرد تا بتواند گامی در جهت کسب تایید خارجی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده بردارد.

سارکوزی در این دیدار، سعی کرد از فرانسوا اولاند رئیس جمهوری کنونی فرانسه پیش بیفتد، زیرا اولاند که سال 2012 به ریاست جمهوری رسید، سعی کرد روابطی مستحکم و خاص با عربستان سعودی برقرار کند.

بر پایه این گزارش، سارکوزی در این دیدار متعهد شد که به حمایت از سیاست عربستان در خاورمیانه پایبند بماند و به حمایت از موضع گیری عربستان در قبال سوریه بپردازد.

205 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم