ترکیه درپی بستن مرزهای خود با سوریه است

يکشنبه 24 مرداد 1395
13:48
ترکیه درپی بستن مرزهای خود با سوریه است روزنامۀ روسی ایزوِستیا با اشاره به بهبود روابط روسیه و ترکیه نوشت : طرف روسی در مذاکرات اخیر خود با طرف ترکیه ای مساله جلوگیری از انتقال اسلحه و افراد مسلح از ترکیه به سوریه را پیش کشید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ایزوستیا روز شنبه به نقل از ویکتور وودولاتسکی نایب رئیس کمیسیون دفاعی مجلس نمایندگان روسیه (دوما) گزارش داد: مسکو در نشست کمیته مشترک روسیه – ترکیه از طرف مقابل خود خواست که مرزهایش با سوریه را ببندد.
کمیته مشترک روسیه و ترکیه شامل نمایندگانی از دستگاه های دیپلماسی، نظامی و امنیتی است.
وودولاتسکی خاطرنشان کرد: پوتین و اردوغان در نشست هایی که تاکنون بین روسیه و ترکیه برگزار شده است، مسائلی همچون نحوه برقراری صلح و امنیت در سوریه را بررسی کردند.
وودولاتسکی افزود : ما نیز در نشست اخیر کمیته مشترک روسیه – ترکیه مساله بستن مرزهای ترکیه با سوریه را برای جلوگیری از انتقال اسلحه ، مهمات و افراد مسلح به خاک سوریه بررسی کردیم . این مساله مهم است زیرا با امنیت ملی روسیه ارتباط دارد . ما آماده ایم تصاویر ماهواره ای را که مسیرهای کمک های تسلیحاتی و غذایی تروریست ها را نشان می دهد ، در اختیار طرف ترکیه ای بگذاریم.
ایزوستیا نوشت: ترکیه بررسی مساله بستن مرزهای خود با سوریه را آغاز کرده است و مساله عادی سازی روابط خود با روسیه و توافقنامه های دو طرفه را مدنظرگرفته است و احتمال اینکه جواب طرف ترکیه ای مثبت باشد ، بسیار زیاد است .
ایگور موروزوف عضو کمیسیون امور خارجی مجلس فدرال روسیه نیز اظهار داشت: روابط ترکیه با اروپا و آمریکا هم اکنون بحرانی است لذا ترکیه به سوی روسیه خواهد آمد و همین امر زمینه را برای دست یابی به راه حل های میانه درخصوص مسائل لاینحل براساس دیدگاه های مسکو هموار خواهد کرد.

214

0% ...

آخرین اخبار

⭕️ قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم