سرنوشت دومین جلسه محاکمه غیابی شیخ قاسم

يکشنبه 24 مرداد 1395
16:03
سرنوشت دومین جلسه محاکمه غیابی شیخ قاسم دادگاه بحرین تنها چند دقیقه پس از شروع دومین جلسه محاکمه آیت الله "عیسی قاسم" رهبر شیعیان بحرین، این جلسه را به 25 شهریور ( 15 سپتامبر 2016) موکول کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع حقوقی بحرینی گفتند که در این جلسه نیز مانند جلسه اول آیت الله عیسی قاسم حضور نیافت و جلسه بدون حضور وی برگزار شد. 
روزنامه "الوسط" به نقل از دادستانی بحرین نوشت: این جلسه برای توکیل وکیل و اعلام دوباره برگزاری جلسه به شیخ عیسی قاسم به تعویق افتاد. 
"عبدالله الشملاوی" وکیل بحرینی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی، اتهام های وارد شده به آیت الله عیسی قاسم را مغایر با قانون اساسی بحرین برشمرد و خاطرنشان کرد: اتهام ها بر اساس قانون جمع آوری کمک مصوب 1956 کینه توزانه و مغایر با ماده 22 قانون اساسی است. 
این ماده درباره حرمت عبادتگاه ها، آزادی شعائر و اجتماعات دینی و هیات های مذهبی بر اساس عرف جامع می باشد.
اتهام وارد شده به آیت الله عیسی قاسم جمع آوری کمک بدون مجوز است.
همزمان با برگزاری جلسه دوم محاکمه آیت الله عیسی قاسم مردم بحرین با برگزاری تظاهرات، تصاویر وی را با خود حمل کردند و شعارهایی در محکومیت رفتارهای حکومت آل خلیفه سر دادند.
رژیم آل خلیفه مدتی قبل در اقدامی غیر قانونی و ضد انسانی، تابعیت شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین را لغو کرد.

206-211-9

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند