دراین هتل تختخواب شما در دو کشور قرار می گیرد!+تصاویر

يکشنبه 24 مرداد 1395
20:15
دراین هتل تختخواب شما در دو کشور قرار می گیرد!+تصاویر هتل آربز روی خط مرزی دو کشور سوئیس و فرانسه با سرنوشت عجیب خود امروز به یکی از جاذبه های گردشگری تبدیل شده که به مسافران امکان می دهد شب را در اتاق هایی بگذرانند که نیمی از آن در خاک فرانسه و نیمی دیگر در خاک سوئیس است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این هتل در شهر مرزی کیور بین این دو کشور اروپایی ، در سال 1862 قبل از تقسیم منطقه میان دو کشور ، محلی تجاری بود تا اینکه پس از جنگ جهانی دوم به محل سکونت پناهندگان و رزمندگان فرانسوی تبدیل شده و پس از آن هم جولیوس جین اربیزی در سال  1921 آن را خرید و به هتل تبدیل کرد.
اکنون مسافران هتل با تردد از اتاق ها و قسمت های مختلف لحظه ای در سوئیس و لحظه ای در فرانسه هستند.
هنگام حضور در رستوران هتل، مسافران در قسمت فرانسه می نشینند و گارسون ها غذای آنها را از بخش سوئیس سرو می کنند،  یا  این امکان وجود دارد شما دور میزی بنشینید که یک طرف آن در سوئیس و طرف دیگر آن در فرانسه باشد و درحالی که درخاک فرانسه نشسته اید ، غذای خود را از بشقابی بردارد که در خاک سوئیس قراردارد.
این هتل دو آدرس فرانسوی و سوئیسی دارد و پیش از مرز بندی دوکشور ساخته شده است.

 

 

 

 

 

 

 

 9

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم