روسیه: تروریست‌ها‌ از آتش بس سوء استفاده می‌کنند

سه شنبه 26 مرداد 1395
08:27
روسیه: تروریست‌ها‌ از آتش بس سوء استفاده می‌کنند وزیر امور خارجه روسیه گروه های تروریستی را به سوء استفاده از توافق آتش بس در شهر حلب سوریه متهم کرد .

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، سرگئی لاوروف در کنفرانس خبری مشترک با فرانک والتر اشتاینمایر همتای آلمانی خود در شهر یکاترینبرگ روسیه گفت : گروه های تروریستی از توافق آتش بس موقت در شهر حلب و حومه اش برای ساماندهی امور خود و دست یابی به اسلحه و مهمات سوء استفاده می کنند.
لاوروف افزود: ما می دانیم آتش بس موقتی که هم اکنون به مدتی کوتاه در هر روز برای انتقال کمک ها به شهر حلب و خروج مردم از این شهر اجرا می شود، کافی نیست.
وزیر خارجه روسیه خاطرنشان کرد: افزایش ساعات آتش بس کار سختی است زیرا گروه های تروریستی که در گذشته از افزایش ساعات آتش بس برای ساماندهی خود و دست یابی به اسلحه و مهمات سوء استفاده کردند ، این بار نیز سوء استفاده خواهند کرد.

214

0% ...

آخرین اخبار

از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم