مسئول امنیتی "داعش" در موصل کشته شد

چهارشنبه 27 مرداد 1395
13:42
مسئول امنیتی منبعی امنیتی در عملیات نینوا روز چهارشنبه از کشته شدن مسئول امنیتی "داعش" و تعدادی از معاونانش در حمله هوایی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، این منبع امنیتی به پایگاه خبری "سومریه نیوز" گفت: نیروی هوایی عراق امروز محلی را که تصور می شد مقر تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش در نینوا باشد، بمباران کرد. در این عملیات، یکی از سرکرده های این گروه تروریستی که مسئول امنیتی آن در موصل بود، به همراه تعدادی از معاونانش کشته شدند.
این منبع امنیتی - که خواست نامش فاش نشود – افزود: "این حمله بر اساس اطلاعات تجسسی دقیق صورت گرفت و باعث ترس و وحشت تروریست های داعش شد." وی گفت: "گروه های تروریستی از بیم درز کردن اطلاعاتشان و دستیابی نیروهای اطلاعاتی عراق به اطلاعات آنها، تدابیر پیشگیرانه اتخاذ کرده اند."
گفتنی است "داعش"، در حمله های هوایی جنگنده های عراق و ائتلاف بین المللی به مقر این گروه تروریستی در موصل، تعدادی از سرکرده های خود را از دست داده است.
208 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

غزه زیر آتش؛ تشدید حملات رژیم صهیونیستی قربانیان بیشتری می‌گیرد+فیلم


خیز بلند برای تجارت ۱۰ میلیاردی با سفر وزیر صمت به پاکستان


جلوه‌های وحدت در مسیر اربعین تا واکنش‌ها به مهم‌ترین رویدادهای جهان عرب و اسلام


خط و نشان دبیرکل اتحادیه عرب برای رژیم صهیونیستی؛ جنایت در غزه بی‌پاسخ نمی‌ماند


مذاکرات رم در سایه تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ لبنان همچنان بدون دستاورد + ویدئو


از تهدید تا عقب‌نشینی؛ سردرگمی رژیم صهیونیستی در مواجهه با موضع ترامپ +فیلم


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر لزوم عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از این کشور


رویترز: خودداری کشتی‌های عربستانی از تردد در خلیج عدن


از مشارکت مردمی تا تکریم فرهنگ میزبانی؛ گسترش مواکب شناسنامه‌دار در مسیر اربعین


وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد