تجمع مردم تعز در محکومیت کشتار عربستان در یمن

پنج‌شنبه 28 مرداد 1395
09:08
تجمع مردم تعز در محکومیت کشتار عربستان در یمن العالم ـ مردم شهر تعز در یمن در محکومیت حملات تجاوزکارانه عربستان از بیش از یک سال و نیم پیش تاکنون به کشورشان و کشتار شهروندان یمنی تجمع کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شماری از مسئولان محلی و امنیتی و برخی شخصیتهای سیاسی و اجتماعی و دانشگاهی در این تجمع اعتراض آمیز مشارکت کردند.

معترضان حمایت و پشتیبانی خود را از شورای عالی سیاسی یمن اعلام کردند و اقدام پارلمان یمن در تصویب توافق تشکیل شورای عالی سیاسی را به عنوان یک فرصت برای نجات یمنی ها و وحدت آنها در مقابل طرح های دشمن سعودی، تایید کردند.

معترضان یمنی همچنین تشکیل این شورا پیروزی تاریخی در برابر طرح تجاوزکارانه عربستان سعودی و مزدورانش دانستند.

ارتش سعودی در دور تازه حملات خود بیمارستانها و مدارس یمن را هدف حملات عمدی خود قرار داده است. ناظران این حملات را پاسخ عربستان به انسجام دوباره یمنی ها زیر چتر شورای عالی سیاسی این کشور می دانند.

210-6

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی ایران و مالزی برای توسعه همکاری‌های فرهنگی و گردشگری


بایکوت اسرائیل در بازار نشر آمریکا؛ انزوای بی‌سابقه ادبیات عبری


کودکان قربانی جنگ، نباید فراموش شوند


معلم بلژیکی به دلیل حفظ حجاب از کار اخراج شد


مجلس خبرگان: انسجام ملی، بهبود معیشت و صیانت از عفاف و حجاب از اولویت‌های کشور است


سرلشکر رضایی: ایران طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های اخیر آماده کرده است


اخلاقی: پاسخ ایران به خطای محاسباتی دشمن، غافلگیرانه و گسترده است


عمار حکیم با وزیر امور خارجه دیدار کرد


عراقچی و فواد حسین دیدار کردند


مهرداد اخلاقی وزیر دفاع شد