با حمله به حجاب مسلمانان فرانسه؛

نخست وزیر فرانسه: برهنگی، آزادی است!

پنج‌شنبه 28 مرداد 1395
10:49
نخست وزیر فرانسه: برهنگی، آزادی است! نخست وزیر فرانسه در تازه ترین حملات خود علیه مسلمانان این کشور، رعایت حجاب اسلامی را به زعم خود بردگی و مخالف آزادی دانست!

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مانوئل والس نخست وزیر فرانسه در مصاحبه با روزنامه "لا پرووانس" به لباس شنای اسلامی مورد استفاده زنان مسلمان در این کشور حمله کرد و مدعی شد: "بورکینی – لباس شنای اسلامی – ریشه در اهداف سیاسی دارد و ضد ارزش های جامعه و نمونه ای از بردگی زن است".

بورکینی پوششی است که همه بدن به جز صورت، کف دستها و پاها را می‌پوشاند تا حجاب اسلامی برای زنان مسلمانی که علاقمند شنا هستند، فراهم شود.

نخست وزیر فرانسه اعلام کرد: دولت فرانسه از مسئولان شوراهای شهری که بورکینی را ممنوع کرده اند، حمایت می کند.

والس با درخواست از مسئولان شهری این کشور برای مقابله شدید با حجاب اسلامی افزود: "سواحل فرانسه همچون دیگر اماکن عمومی این کشور باید خالی از هر گونه نشانه های دینی باشد".  

شوراهای شهر تعدادی از شهرهای فرانسه اخیرا در اقدامی هماهنگ در راستای تشدید محدودیت ها علیه مسلمانان و اعتقادات آنها استفاده از این لباس شنای اسلامی برای زنان مسلمان در این کشور را ممنوع کرده اند. این اقدام تنش هایی را در درون جامعه فرانسه ایجاد کرده است.

214-6

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد