خبر فوری:

صحنه زیبایی که سریعترین مرد جهان در المپیک خلق کرد

جمعه 29 مرداد 1395
09:33
صحنه زیبایی که سریعترین مرد جهان در المپیک خلق کرد در حالی که در دوی سرعت، تمام تمرکز دوندگان به جلو است تا بتوانند با اختلاف چند صدم ثانیه از رقیبان جلو بیفتند، “اوسین بولت” قهرمان اسطوره ای دوی سرعت، در مسابقات دوی ۱۰۰ متر المپیک، برزیل در لحظۀ عبور از خط پایان به سمت دوربین ها سر چرخاند و لبخند زد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این عکس که رسانه ها از آن به عنوان “لحظۀ استثنایی” و “بی نظیر” تعبیر کرده اند، همه دوندگان چهره ای خسته از جدیت در دوندگی دارند و تنها بولت است که چهره ای خندان و رو به دوربین دارد.

روزنامه انگلیسی “تلگراف”، لبخند بولت به دوربین را نشان دهندۀ تفاوت سطح بالای دوندۀ جامائیکایی با دیگر دوندگان ارزیابی کرد و نوشت: “بولت در لحظه ای که می بایست در آن در اوج تمرکز و فشار عصبی باشد، لبخند زد و این لبخند استثنایی به دوربین، بیانگر اعتماد به نفس اوست”.

بولت در این مسابقه به مدال طلا دست یافت و تعداد مدال های المپیک خود را به سه مدال طلا افزایش داد، اتفاقی که در تاریخ دوی المپیک بی سابقه است و تنها اوسین بولت به آن دست یافته است.

9

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد