ترکیه: می توانیم با اسد گفتگو کنیم

شنبه 30 مرداد 1395
18:11
ترکیه: می توانیم با اسد گفتگو کنیم نخست وزیر ترکیه در تازه ترین موضع گیری رسمی کشورش دربارۀ بحران سوریه از امکان گفتگو با بشار اسد سخن گفت.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، بن علی یلدریم، نخست وزیر ترکیه، گفت که می توان بشار اسد، رییس جمهور سوریه، را یکی از طرف های دورۀ انتقالی در سوریه دانست.
"اسکای نیوز عربی " به نقل از یلدریم نوشت: «بخواهیم یا نخواهیم، اسد امروز یکی از فعالان منازعه در سوریه است و می توان دربارۀ دورۀ انتقالی با وی گفت وگو کرد».

یا وجود این، بن علی یلدریم با طرح این ادعا که اسد نمی تواند بخشی از آینده سوریه باشد، یادآور شد که ترکیه  در 6 ماه آینده نقشی فعال تر در زمینه برخورد با موضوع جنگ در سوریه ایفا خواهد کرد تا این کشور بر اساس قومیت ها و مسائل نژادی تقسیم نشود.     
وی دربارۀ حمله هوایی ارتش سوریه به مواضع کردها در حسکه در شمال شرق سوریه نیز گفت: «دمشق دریافته کردها برای سوریه نیز تهدید هستند». 
ترکیه نگران آن است که قدرت یافتن بیشتر کردهای مسلح در سوریه باعث حمایت بیشتر آنان از شورش کردها در ترکیه شود که فعالیتشان پس از شکست آتش بس میان گروه های مسلح و حکومت در سال گذشته از سر گرفته شده است. رابطه نزدیک نیروهای کرد سوری با حزب کارگران کردستان ترکیه (پ‌ ک‌ ک) دلیل این نگرانی است.

206-220
 

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


⭕️ قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم