خبر فوری:

درگیری سنگین ارتش سوریه با تروریست ها در جنوب حلب

يکشنبه 31 مرداد 1395
08:34
درگیری سنگین ارتش سوریه با تروریست ها در جنوب حلب درگیری های سنگین بین ارتش سوریه و متحدانش با گروه های تروریستی و تکفیری در اطراف منطقه دانشکده های نظامی در حومۀ جنوبی شهر حلب همچنان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ارتش سوریه مواضع تروریست ها را در حلب زیر آتش توپخانه خود گرفته، و نیروی هوایی نیز ده ها بار مخفیگاه های آنها را در شمال غرب این شهر بمباران کرده است .
تروریست های تکفیری به هلاکت ابولیث التونسی سرکرده نظامی گروه موسوم به انصار الاسلام و 4 تروریست دیگر در منطقه تلة المحروقات در حومه جنوبی حلب اذعان کرده اند.
نیروهای ارتش و متحدانش همچنین در شمال شهر حماه، حملۀ تروریست ها به مراکز نظامی منطقه معان الزلاقیات را دفع کردند، و بخشی از اراضی شرقی میدان نفتی ارک را در حومۀ شرقی شهر حمص به کنترل خود درآوردند.
ارتش و متحدانش در ریف دمشق با کمک متحدانش در بخش جنوب غربی شهر داریا پیشروی می کند، و توانسته است که تروریست ها را در این بخش از هم جدا کند و ارتباط آنها با همدیگر را قطع نماید .
ارتش در منطقه خان الشیخ در حومۀ دمشق هم با حمله به محل تجمع سرکردگان تروریست ها توانست تعدادی از آنها را به هلاکت برساند .
214
 

0% ...

آخرین اخبار

واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران


غزه..آماج تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی


موج تصاعدی تروریسم شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری


در پنتاگون چه خبر است؟


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت های لبنان با اهداف انتخاباتی


ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به نفتکش و شناورهای ایرانی نقض موازین حقوق بشری است


گروسی: آژانس آماده حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک درباره پرونده هسته‌ای ایران است


هشدار پیونگ‌یانگ همزمان با آغاز رزمایش دریایی، هوایی و سایبری آمریکا و متحدانش


امیر سرتیپ حیدری: ایران معادلات جنگ را تغییر داد