نماینده عراقی:

ایران و مرجعیت مانع سقوط عراق شدند

دوشنبه 1 شهريور 1395
11:08
ایران و مرجعیت مانع سقوط عراق شدند عضو کمیسیون سیاست خارجی پارلمان عراق با ستایش از نقش آفرینی ایران در منطقه گفت: ایران کشوری بزرگ و راهبردی است و اگر ایران و فتوای مرجعیت و نیروهای الحشد الشعبی نبودند، عراق بدست تروریسم سقوط می کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عباس البیاتی به سایت خبری العهد لبنان گفت: روابط مثبت با ایران، امنیت منطقه را تقویت می‌کند.
وی از ایران به خاطر حمایت‌ از عراق در مبارزه با تروریسم تشکر کرد و اظهار داشت: ایران محوری راهبردی در معادلات منطقه است.
البیاتی همچنین از  برخی گفته ها در عراق درخصوص استقبال از حضور نیروهای بیگانه از جمله ترکیه در خاک این کشور و در عین حال نپذیرفتن نیروهای الحشد الشعبی ابراز تاسف کرد.
وی تاکید کرد: عراق توانمندی بالای خود در مبارزه با گروه تروریستی داعش را به نمایندگی از جهان ثابت کرده است.
البیاتی با درخواست برای ادامۀ کمک به عراق اظهار داشت: ایران اولین کشوری بود که به درخواست عراق برای کمک به  مبارزه با گروه ترویستی داعش پاسخ مثبت داد.
وی تاکید کرد که الحشد الشعبی یک نیروی ملی و رسمی در عراق است و سعی خواهیم کرد که قانونی برای حمایت از جانفشانی‌ این نیروها و  احقاق حقوق آنها به تصویب برسانیم.
6

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس روس: جنگ با ایران به شکست فاجعه‌بار ترامپ منجر شد/ سرنوشت تلخ ویتکاف و کوشنر


یمن ادعای ریاض درباره رهگیری موشک در آسمان مدینه منوره را رد کرد


طلای جهانی پاورلیفتینگ بر گردن ملی‌پوش نابینای ایران


رد ادعای مداخله ایران در یمن توسط بقائی؛ اتهام نقض حقوق بشر به اروپا


کاریکاتور | شکست حزب ترامپ در کنگره زیر تیغ طنز کاریکاتوریست‌های جهان


ایران با آمادگی نظامی حداکثری به استقبال گفت‌وگو می‌رود+فیلم


برنی سندرز: دموکرات‌ها می‌توانند با قطع بودجه نظامی،جنگ علیه ایران را متوقف کنند


کابوس زمستان در غزه؛ نسل‌کشی و قحطی بی‌داد می‌کند +فیلم


تیر رستمیان به مرکز سیبل المپیک ۲۰۲۸ خورد


وزیر دفاع:تعهد نیروهای مسلح،برخاسته از فرهنگی است که نسل‌های متوالی آن را تداوم بخشیده‌اند