حمله شیمیایی داعش به نینوا

دوشنبه 1 شهريور 1395
18:42
حمله شیمیایی داعش به نینوا فرمانده عملیات نینوا گفت: تروریست های داعش نظامیان و شهروندان را درجنوب استان نینوا با موشک های حاوی گاز کلر هدف قرار داده اند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، نجم عبدالله الجبوری فرمانده عملیات نینوا تاکید کرد که این اقدام های جنایتکارانه، عزم نیروهای عراقی را برای ادامه عملیات آزادسازی این شهر راسخ‌تر می کند.

الجبوری به "سومریه نیوز" گفت: گروهک تروریستی داعش روز دوشنبه، واحدهایی از نیروهای نظامی عراقی و اهالی روستای العوسجه در شرق منظقه القیاره (65 کیلومتری جنوب نینوا) را با موشک های دست‌ساز حاوی گاز کلر هدف قرار داد.

وی با بیان این که این عملیات تاکنون تلفاتی نداشته است، افزود: تروریست‌های داعش با دامن زدن به این اقدام ها به صراحت بیان می‌کنند که عناصری ترسو بوده و قادر به مقابله با نیروهای نظامی عراق نیستند.

الجبوری با بیان این که داعش بارها غیرنظامیان را با گاز کلر هدف قرار داده است، یادآور شد: این امر دال بر شکست و محدود بودن عمر این گروهک است.

عملیات نیروهای عراقی برای آزادسازی مناطق تحت اشغال تروریست‌های داعش در استان نینوا همچنان ادامه دارد و نیروهای عراقی تاکنون توانسته اند مناطق متعددی را در این استان از دست تروریست ها آزاد و خسارت سنگینی به این گروهک وارد کنند.

213-9

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند