چرخش آشکار ترکیه به سوی اسد

سه شنبه 2 شهريور 1395
22:52
چرخش آشکار ترکیه به سوی اسد ترکیه چرخش در مواضع خود در مورد سوریه را ادامه داده و معاون نخست وزیر ترکیه امروز سه شنبه اعلام کرد: حضور نظام سوریه بر سر میز مذاکرات امری طبیعی است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اظهارات مقامات ترکیه از شکل گیری یک تحول بزرگ در مواضع آنکارا در مورد سوریه حکایت می کند.
به تازگی تغییرات چشمگیری در اظهارات آنها در مورد دولت سوریه روی داده است و ناظران این تغییر و تحول را ناشی از تفاهم های محرمانه ای می دانند که در نتیجه تلاشهای ایران و روسیه شکل گرفته است.
بن علی یلدریم نخست وزیر ترکیه چندی پیش از کشورهای بزرگ مانند روسیه و آمریکا و ایران و عربستان خواست تا با هم در جهت گشودن یک صفحه جدید در مورد بحران سوریه هر چه زودتر همکاری کنند.
آنکارا بیم آن دارد که گروه های مسلح کرد در سوریه بیش از پیش قدرت گرفته و باعث تقویت جنبش شورشی کردها در ترکیه شوند که پس از فروپاشی آتش بس میان عناصر مسلح و دولت ترکیه در سال گذشته فعالیت خود را از سر گرفته است.
209 ـ 211

 

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم