نیروهای ترکیه وارد سوریه شدند

چهارشنبه 3 شهريور 1395
13:44
نیروهای ترکیه وارد سوریه شدند نیروهای ترکیه برای عملیات در شهر جرابلس از مرز سوریه گذشته و وارد خاک این کشور شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری آناتولی ترکیه به نقل از منابع نظامی این کشور اعلام کرد که تانکهای نیروهای مسلح ترکیه وارد مرزهای سوریه در شمال حلب شده اند.

انتشار این خبر در حالی است که ترکیه اعلام کرد از صبح امروز (چهارشنبه) حملات توپخانه و نیروی هوایی خود را به مواضع داعش در شهر جرابلس آغاز و بیش از 70 هدف داعش را منهدم کرده است. همچنین تانک‌های ارتش ترکیه با استقرار در مناطق مرزی اهدافی را در خاک سوریه گلوله‌باران کرده‌اند.

تصاویری که خبر گزاری آناتولی ترکیه از جرابلس منتشر کرده است نیز نشان می‌دهد که از نقاط مختلف شهر دود برخاسته است.

ترکیه که از روز دوشنبه حمله به مواضع داعش را آغاز کرده است، روز سه‌شنبه با شلیک چند خمپاره از سوی داعش با حملات تلافی جویانه این گروه به خاک خود مواجه شد.

 ترکیه علاوه بر داعش به مواضع یگان‌های مدافع خلق کرد که آمریکا حامی آنهاست، نیز حمله ور شده است.

خبرگزاری دولتی آناتولی می‌گوید هدف عملیات ترکیه در سوریه پاکسازی "سازمان‌های تروریستی" و همچنین حفظ تمامیت ارضی سوریه است.

همزمان با آغاز عملیات جرابلس، جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا به ترکیه سفر کرده است.
با این حال به گفته برخی منابع، عناصر گروه‌های تکفیری فیلق الشام و الجبهه الشامیه در این عملیات نیروهای ترکیه را همراهی می کنند، و هدف از این عملیات فتح جرابلس است.
211

0% ...

آخرین اخبار

ایران اقدامات مداخله‌جویانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


تداوم حملات ویرانگر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان


آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده


مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند