ارتش آمریکا تایید کرد: البغدادی زمانی زندانی ابوغریب بود

جمعه 5 شهريور 1395
16:58
ارتش آمریکا تایید کرد: البغدادی زمانی زندانی ابوغریب بود العالم - پس از گذشت حدود 10 سال از آزادی ابوبکر البغدادی که منجر به ریاست او بر یکی از مخوف ترین گروههای تروریستی جهان شد، اکنون ارتش آمریکا اعتراف کرده است که بغدادی مدتی در زندان ابوغرب زندانی بوده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شبکه خبری راشاتودی گزارش کرد که ارتش آمریکا ابوبکر البغدادی، رهبر داعش را در بخش ویژه زندان ابوغریب در عراق با همین اسم زندانی کرده بود.

بر اساس شماره سریالی متعلق به زمان حبس وی یعنی 157911CI ـ US9IZ می‌توان دریافت که او در زندان اوغریب بوده است.

" تروی آی رولان" سخنگوی ارتش آمریکا گفت: براساس شماره سریال البغدادی می‌توان فهمید که وی در کدام زندان بوده است، شماره 157 برای زندانیان ابوغریب استفاده می‌شد.

در طول بهار 2004، چند هفته پس از ورود البغدادی به زندان ابوغریب، عکس‌هایی از شکنجه‌ها و رفتارهای غیرانسانی علیه زندانیان در این زندان محرمانه منتشر شد.

پس از آن وی به کمپ بوکا منتقل شد و در دسامبر 2004 آزاد شد.

از زمان ظهور و سپس قدرت گیری گروه تروریستی داعش در منطقه خاورمیانه، بحث های مختلفی درباره ریشه های شکل گیری و رشد این گروه در میان ناظران و تحلیلگران درگرفته است. یک روزنامه انگلیسی چند ماه پیش در گزارشی  زندان آمریکایی ابوغریب را محل شکل گیری هسته اولیه داعش و رشد تمایلات افراط گرایانه در افرادی مانند البغدادی معرفی کرده بود.

9

0% ...

آخرین اخبار

سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست