خبر فوری:

اعدامهای جدید بدست کودکان داعش! +عکس

شنبه 6 شهريور 1395
10:15
اعدامهای جدید بدست کودکان داعش! +عکس داعش، تصاویر و صحنه‌های جدیدی را از اعدام چند نفر به دست عناصر کودک، نوجوان و سالخوردۀ این گروه تروریستی منتشر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این ویدیو از سوی دفتر رسانه‌ای موسوم به "ولایت رقه"  منتشر شده است.
در یکی از صحنه‌های این ویدیو 5 تن از مخالفان، به دست نوجوانان داعشی اعدام می شوند.
اما در صحنۀ دیگر، 6 تن از عناصر مسلح کرد، به دست کودکان داعشی کشته می شوند. همه این کودکان داعشی غیر سوری هستند.
سایت "عربی 21" خاطرنشان کرد که یک کودک به نام "ابو البراء التونسی" در این ویدیو مدعی می شود "جنگ با کردهای کافر هنوز آغاز نشده است".!!
تابعیت این کودکان داعشی بر اساس نامهای اعلام شده آنان در این ویدیو، تونسی، مصری، انگلیسی و ازبکستانی است.
اما در یکی دیگر از صحنه های این ویدیو، 4 نفر از نیروهای نظامی سوری به دست عناصر سالخوردۀ داعش اعدام می شوند.
این اعدام‌ها به وسیله چاقو و گلوله انجام شد، و همه زندانیان لباس نارنجی پوشیده بودند.

گروه تروریستی داعش همواره از کودکان در ویدیوهای تبلیغاتی و سربریدن اسیران خود استفاده کرده و می‌گوید آنها را به عنوان نسل بعدی جنگجویان خود آماده می‌کند.

داعش ساخته و پرداخته سرویسهای اطلاعاتی و جاسوسی آمریکایی و اسرائیلی است و تفکرات آن برخاسته از وهابیت است؛ "ابوبکر بغدادی" سرکرده اصلی گروه تروریستی داعش در دوران حضور اشغالگران آمریکایی در عراق، در زندان بوکا در اختیار آمریکایی ها بود. با ایجاد این گروه شمار قابل توجهی از افراطی‌ها از کشورهای مختلف حتی آمریکا و کشورهای اروپایی، در سایه سکوت مقامات آن کشورها و با همکاری سرویسهای اطلاعاتی غربی و همپیمانان آنها در منطقه به راحتی توانستند به این گروه تروریستی ملحق شوند. اما اکنون بازگشت این تروریستها به یکی از بزرگترین مشکلات کشورهای غربی تبدیل شده است.

 

 

 

211

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا بار دیگر خطا کند، ایران به حضور نظامی آن در منطقه پایان خواهد داد/ شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز


دیدار عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد


وزیر فرهنگ روسیه: چشم‌انتظار هنرمندان ایرانی هستیم


لاوروف در سازمان ملل، ترور رهبر شهید انقلاب را محکوم کرد


موج اعتصاب‌ها به قلب دستگاه دیپلماسی انگلیس رسید


۲۱۴ شرکت در فهرست سازمان ملل به‌دلیل ارتباط با شهرک‌های صهیونیست‌نشین


امیل لحود: هواداران مقاومت به آرمان شهید سید حسن نصرالله پایبند هستند


تظاهرات مردم بحرین در محکومیت بازداشت علمای شیعه+ویدئو


اردوغان: جای جنایتکاران جنگی پشت تریبون سازمان ملل نیست


دیدار و گفت وگوی وزرای خارجه ایران و الجزایر در نیویورک