زمینه‌چینی گروه جیش‌الاسلام برای صلح با "اسرائیل"

دوشنبه 8 شهريور 1395
14:31
زمینه‌چینی گروه جیش‌الاسلام برای صلح با سخنگوی گروهِ تروریستی موسوم به "جیش الاسلام"، از امکان توافق صلح با رژیم "اسرائیل" سخن گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در آخرین مورد از تماس گروه های مسلح تروریست در سوریه با رژیم صهیونیستی، "اسلام علوش" سخنگوی گروه موسوم به "جیش الاسلام" با بنیادِ صهیونیستیِ "تفکر منطقه ای" گفت وگو کرد. 

الیزابت تسورکو

به نوشتۀ المیادین، علوش با بیان این که توافق صلح با "اسرائیل" بعید نیست، اختیار این تصمیم را به عهدۀ دولتی دانست که پس از براندازی دولت کنونی سوریه بر سر کار می آید.

علوش این موضع گیری را در گفت وگو با "الیزابت تسورکو" اعلام کرد.

الیزابت تسورکو، پژوهشگری صهیونیست است که در بنیاد تفکر منطقه ای، فعالیت می کند.

الیزابت تسورکو دربارۀ آیندۀ جنگ در سوریه و موضع گیری جیش الاسلام در قبال حزب الله از علوش سئوال کرد و علوش، بدبینی جیش الاسلام به "راه حل سیاسی" را اعلام و حزب الله را تهدیدی برای آیندۀ ملت سوریه قلمداد کرد و در موضعی مطابق با موضع رژیم صهیونیستی خلع سلاح حزب الله را خواستار شد. 

سخنگوی جیش الاسلام سپس حرف و حدیث ها دربارۀ رویکردِ خشونت بار و استبدادی این گروه در برابر مخالفان و بازداشتِ بدون محاکمه و شکنجۀ مخالفانِ این گروه را رد و ادعا کرد که این گروه رویکردی دموکراتیک دارد و به مخالفانش اجازه تظاهرات می دهد!!

205

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"