زمینه‌چینی گروه جیش‌الاسلام برای صلح با "اسرائیل"

دوشنبه 8 شهريور 1395
14:31
زمینه‌چینی گروه جیش‌الاسلام برای صلح با سخنگوی گروهِ تروریستی موسوم به "جیش الاسلام"، از امکان توافق صلح با رژیم "اسرائیل" سخن گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در آخرین مورد از تماس گروه های مسلح تروریست در سوریه با رژیم صهیونیستی، "اسلام علوش" سخنگوی گروه موسوم به "جیش الاسلام" با بنیادِ صهیونیستیِ "تفکر منطقه ای" گفت وگو کرد. 

الیزابت تسورکو

به نوشتۀ المیادین، علوش با بیان این که توافق صلح با "اسرائیل" بعید نیست، اختیار این تصمیم را به عهدۀ دولتی دانست که پس از براندازی دولت کنونی سوریه بر سر کار می آید.

علوش این موضع گیری را در گفت وگو با "الیزابت تسورکو" اعلام کرد.

الیزابت تسورکو، پژوهشگری صهیونیست است که در بنیاد تفکر منطقه ای، فعالیت می کند.

الیزابت تسورکو دربارۀ آیندۀ جنگ در سوریه و موضع گیری جیش الاسلام در قبال حزب الله از علوش سئوال کرد و علوش، بدبینی جیش الاسلام به "راه حل سیاسی" را اعلام و حزب الله را تهدیدی برای آیندۀ ملت سوریه قلمداد کرد و در موضعی مطابق با موضع رژیم صهیونیستی خلع سلاح حزب الله را خواستار شد. 

سخنگوی جیش الاسلام سپس حرف و حدیث ها دربارۀ رویکردِ خشونت بار و استبدادی این گروه در برابر مخالفان و بازداشتِ بدون محاکمه و شکنجۀ مخالفانِ این گروه را رد و ادعا کرد که این گروه رویکردی دموکراتیک دارد و به مخالفانش اجازه تظاهرات می دهد!!

205

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد