ویدیو: مایکروسافت کلمه "داعش" را "عربستان" ترجمه می‌کند

سه شنبه 9 شهريور 1395
14:28
جستجوگر مایکروسافت برای مدتی از واژۀ "عربستان سعودی" به عنوان ترجمۀ کلمه "داعش" استفاده کرد، اقدامی که صدای سعودی ها را درآورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از روزنامۀ "سان" انگلیس، بخش ترجمه موتور جستجوی بینگ که متعلق به شرکت مایکروسافت است، برای ترجمۀ کلمه "داعش"، واژۀ "عربستان سعودی" را پیشنهاد کرده که این مسئله باعث خشم سعودی‌ها شده است. 

قائم مقام و مسئول فناوری ملی شرکت مایکروسافت در عربستان، این وضعیت را نتیجه بروز خطا در جستجوگر بینگ دانست.

این رخداد احتمالا به این دلیل به بوده است که وقتی شمار زیادی از مردم  معادل خاصی را برای ترجمه کلمه یا عبارتی پیشنهاد دهند، این معادل به صورت خودکار به عنوان بهترین پاسخ ثبت و ارائه می شود. سخنگوی مایکروسافت نیز به پایگاه خبری "رجیستر" گفت که این شرکت ظرف چند ساعت پس از اطلاع از وضعیت پیش آمده، نسبت به رفع آن اقدام کرده است.

این واقعیت و معادل سازی داعش با عربستان سعودی نشان می دهد که کاربران زیادی گروه تروریستی داعش را با عربستان معادل و مرتبط می دانند.

211-220

0% ...

آخرین اخبار

جهان زیر ذره‌بین العالم؛ از نابلس و مصرتا تایلند و فرانسه + ویدئو


دفتر آیت‌الله سیستانی در لبنان طرح حمایت از کودکان یتیم قربانی جنایات اسرائیل را آغاز کرد


خروش مردم عراق علیه مداخله آمریکا و بازداشت فرماندهان مقاومت + عکس


حمله فسفری رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان؛ اراضی کشاورزی و جنگل ها در آتش سوختند


افشای توطئه رژیم صهیونیستی برای نوار غزه از سوی یک کشور عربی


استقبال ترکیه از انحلال نیروهای شبه نظامی دموکراتیک سوریه


پیگیری اجرای تفاهم‌نامه راهبردی گاز بین ایران و روسیه


اردوغان: کشورهای منطقه راهی جز اتحاد و همبستگی ندارند


رئیس سازمان انرژی اتمی: از قافله انرژی‌های آینده جهان جا نمی‌مانیم


ادعای تکراری ترامپ در باره مذاکرات با ایران