ویدیو: مایکروسافت کلمه "داعش" را "عربستان" ترجمه می‌کند

سه شنبه 9 شهريور 1395
14:28
جستجوگر مایکروسافت برای مدتی از واژۀ "عربستان سعودی" به عنوان ترجمۀ کلمه "داعش" استفاده کرد، اقدامی که صدای سعودی ها را درآورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از روزنامۀ "سان" انگلیس، بخش ترجمه موتور جستجوی بینگ که متعلق به شرکت مایکروسافت است، برای ترجمۀ کلمه "داعش"، واژۀ "عربستان سعودی" را پیشنهاد کرده که این مسئله باعث خشم سعودی‌ها شده است. 

قائم مقام و مسئول فناوری ملی شرکت مایکروسافت در عربستان، این وضعیت را نتیجه بروز خطا در جستجوگر بینگ دانست.

این رخداد احتمالا به این دلیل به بوده است که وقتی شمار زیادی از مردم  معادل خاصی را برای ترجمه کلمه یا عبارتی پیشنهاد دهند، این معادل به صورت خودکار به عنوان بهترین پاسخ ثبت و ارائه می شود. سخنگوی مایکروسافت نیز به پایگاه خبری "رجیستر" گفت که این شرکت ظرف چند ساعت پس از اطلاع از وضعیت پیش آمده، نسبت به رفع آن اقدام کرده است.

این واقعیت و معادل سازی داعش با عربستان سعودی نشان می دهد که کاربران زیادی گروه تروریستی داعش را با عربستان معادل و مرتبط می دانند.

211-220

0% ...

آخرین اخبار

با جاسوس زیرسطحی آمریکا آشنا شوید


سرلشکر صفوی: تظاهر آمریکا به فتح نشان شکست اوست


گزارش العالم از تنگ‌تر شدن حلقه محاصره بر مزدوران سعودی در سایه اقتدار مجاهدان یمنی+فیلم


لبنان درآتش: اشغالگران در صدد تحمیل حاکمیت خود هستند


سی‌بی‌اس: 9 جنگنده در حمله ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند


پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا»


کودکان غزه زخم‌های جنگ را به قدرت و پیروزی تبدیل می‌کنند


بقائی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌پذیرد


سفیر ایران: تحریم شرکت‌های هواپیمایی نقض قوانین است


نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم