دلیل استعفای ناگهانی سخنگوی "جیش الاسلام"

سه شنبه 9 شهريور 1395
20:15
دلیل استعفای ناگهانی سخنگوی سخنگوی گروه تروریستی موسوم به "جیش الاسلام" به خاطر افشای ارتباط با رژیم صهیونیستی و گفت و گوی مطبوعاتی با یک پایگاه اینترنتی صهیونیستی استعفا داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "اسلام علوش" به صهیونیست ها در این گفت و گو تعهد داده بود که اجازه رسیدن سلاح به حزب الله که امنیت رژیم اشغالگر قدس را تهدید می کند، نمی دهد.   
علوش در گفت و گوی اینترنتی "الیزابت تسورکوب" پژوهشگر صهیونیست در " همایش اندیشه منطقه ای" گفته بود که پیمان صلح با "اسراییل" بعید نیست، و این موضوع منوط به موسسات نظام سوریه پس از پیروزی (براندازی نظام سوریه) خواهد بود، به همین دلیل "صلح با اسراییل" امکان پذیر می باشد.   
این اولین گفت وگو از این نوع است که در آن رابطه با صهیونیست ها از سوی سران گروه تروریستی جیش الاسلام افشا می شود، با این که در این گفت و گو درباره هماهنگی میان این گروه های تروریستی و رژیم صهیونیستی سخن جدیدی مطرح نشده است.  
علوش درباره حزب الله مدعی شده بود که "این حزب برای آینده ملت سوریه خطرناک است" به همین دلیل تعهد داد اگر در جنگ علیه نظام سوریه پیروز شوند اجازه رسیدن سلاح به حزب الله را نخواهد داد.   
جیش الاسلام یک گروه تکفیری وهابی است که در ریف دمشق می جنگد، و محل اصلی استقرار آن شهر "دوما" در "غوطه شرقی" است، همچنین بازوی اول آل سعود در این منطقه بوده و از آن حمایت نظامی، مادی و لجستیکی دریافت می نماید. 
"زهران علوش" سرکرده این گروه تروریستی اواخر سال 2015 در حمله هوایی در ریف دمشق کشته شد.
206 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»