عکس‌های تاریخی نخستین زن باحجاب پلیس در ترکیه

چهارشنبه 10 شهريور 1395
09:34
عکس‌های تاریخی نخستین زن باحجاب پلیس در ترکیه رسانه‌های ترکیه، عکس‌هایی "تاریخی" را از نخستین زن باحجاب پلیس در این کشور منتشر کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "ینی شفق" تأکید کرد که این تصاویر چند روز پس از اعلام موافقت با پوشش اسلامی زنان پلیس، منتشر می‌شود.
تصاویر این زن افسر پلیس باحجاب برای نخستین بار، در مراسم "جشن پیروزی" در میدان تقسیم استانبول با حضور شهردار این شهر و شماری از مسؤولان در 30 آگوست (سه شنبه 9 شهریور) منتشر شد.
این روزنامۀ ترکیه‌ای، این خبر را با عنوان "عکس تاریخی" منتشر کرد؛ زیرا تا پیش از این زنان شاغل در نهادهای امنیتی این کشور حق پوشیدن حجاب نداشتند.
تا چند سال قبل، حجاب برای کارمندان نهادها و مؤسسات دولتی و دختران دانشجوی ترکیه هم ممنوع بود.
از زمان تأسیس نظام نوین ترکیه به دست "مصطفی کمال آتاتورک"، حجاب در همه مؤسسات دولتی این کشور ممنوع شده بود.

 

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف وارد بغداد شد


سیل گسترده در فیلیپین در پی بارش‌های شدید موسمی


تلاش برای گسترش همکاری‌های محیط‌زیستی ایران و اندونزی


هشدار حماس درباره تلاش رژیم صهیونیستی برای برهم زدن آتش‌بس


درخواست ترامپ از دستیارانش برای برگزاری دیدار با رهبر کره شمالی


قالیباف در آستانه سفر راهبردی به عراق: پیوند دو ملت ناگسستنی است


خشونت شهرک‌نشینان؛ صدای آمریکا نسبت به متحد اسرائیلی خود را هم درآورد


اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد