چرا البغدادی فرماندهان عراقی خود را برکنار می کند؟

چهارشنبه 10 شهريور 1395
16:54
چرا البغدادی فرماندهان عراقی خود را برکنار می کند؟ فرماندهان عرب و خارجی که توسط البغدادی برای ادارۀ دستگاه امنیتی جدید موصل منصوب شده اند، اقدام های امنیتی تازه ای در این شهر آغاز کرده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تارنمای "اخبار الآن" گزارش کرد که به تازگی عناصر تبعۀ کشورهای عربی و اروپایی در خیابان های شهر موصل و مناطق مسکونی آن مستقر شده اند و نخستین اقدام آنها ایجاد ایست و بازرسی های موقتی است که از ساعت 9 شب تا 12 نیمه شب فعالیت می کنند.

شاهدان عینی تاکید می کنند که در میان عناصر داعش، افراد تازه واردی دیده می شوند که جزو دستگاه امنیتی جدید داعش هستند.

ابوبکر البغدادی سرکردۀ داعش تعدادی نیروی جدید از میان خارجی ها و اتباع سایر کشورهای عربی وارد موصل کرده و عناصر عراقی را طرد کرده است.

به گفتۀ منابع خبری از داخل موصل، البغدادی پیشتر نیز کسانی را که نزدیکان درجه یک آنها در دستگاه امنیتی عراق یا نهادهای دولتی مشغول به کارند از دستگاه امنیتی داعش اخراج کرد تا از درز اخبار و اطلاعات از طریق آنها جلوگیری کند. از این رو البغدادی تعدادی از فرماندهان خارجی را برای مدیریت دستگاه امنیتی خود از رقه به موصل منتقل کرده است.

202-211-9

0% ...

آخرین اخبار

سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست